Osagaiak
- Gurina: 130 gramo.
- Txokolate beltza: 140 gramo.
- Irina: 180 gramo.
- Gatz apur bat.
- Koilarakada erdi bikarbonato.
- Azukrea: 100 gramo.
- Azukre beltza: 100 gramo.
- Arrautza bat.
- Legamia zorro bat.
Jarraitu beharreko urratsak
- Osagaiak prestatu, eta, bitartean, labea berotzen jarri, 180 gradutara. Txokolatea txikitu eta gurina berotu, urtu arte. Gero, hozten utzi.
- Gurina, azukre beltza eta txuria eta arrautza ontzi batean nahastu.
- Ondoren, honako osagai hauek gehitu: irina, bikarbonatoa, legamia eta gatza. Berriro nahastu.
- Irabiagailuarekin nahastu hori guztia, eta txokolate txikitua gehitu.
- Nahasketarekin intxaurren tamainako pilotak egin.
- Pilota horiek bost zentimetroko distantziarekin jarri erretilu batean, eta labera sartu.
- Hamabi minutuz eduki labean, ikusten duzuen arte gailetek hartu dutela marroi-urre kolorea.
- Gailetak hozten utzi, eta listo, jateko prest!
ON EGIN!