Aiurri aldizkarian irakur dezakezue ekitaldiaren kronika. Hauek dira aipatu ekitaldi horretan egin zituzten aitortza guztiak:
- Produktu eta kalitate oneneko jatetxearen saria: Iriarte jatetxea (Berrobi).
- Jatetxe onenaren saria: Herriko Etxea (Lasarte-Oria).
- Bertako ekoizleari saria: Jaime Burgaña, Kosta Aroa (Getaria).
- Pintxo tradizional onenari saria: Paul Arrillaga, Zazpi tabernako belarri gisatuagatik (Donostia).
- Plater tradizional onenari saria: Nicolas Ramirez, Tubal jatetxeko txopetakoa (Tafalla).
- Euskara sustatzeagatik errekonozimendua: Pablo Miranda eta Rebeca Leyva, Biok eramateko janaria (Oiartzun).
- Ibilbide osoari saria: Maurise Isabal, Iturria jatetxea (Ainhoa).
- Elkartasun saria: Bisubi fundazioa (Bizkaia).
- Bertakotzeagatik errekonozimendua: Moha Arab, Itxaropena taberna (Donostia).
- Mikel Corcuera kazetaritza gastronomikoari saria: Olatz Garcia Rekondo.