Osagaiak
- Gailetak: bi pakete.
- Gurina: 80 gramo.
- Txokolate zuria: 200 gramo. (Tartarako eta apaingarrirako)
- Txokolate esneduna: 200 gramo.
- Txokolate beltza: 200 gramo.
- Esnea: 750 mililitro.
- Sukaldatzeko esne-gaina: 750 mililitro.
- Mamia egiteko zorroka: 3 zorro.
Jarraitu beharreko urratsak
- 200 gr. gaileta txikitu, gurina nahastu eta moldean aplastatu.
- Txokolate zuria desegin, 250 ml. esne, 250 ml. esne-gain eta mami zorro bat nahastu eta moldean bota. Goilara batez lagunduz gaileta gainean bota. Sartu hozkailuan.
- Txokolate esneduna desegin, 250 ml. esne, 250 ml. esne-gain eta mami zorro bat nahastu eta moldean bota. Goilara batez lagunduz gaileta gainean bota. Sartu hozkailuan.
- Txokolate beltza, 250 ml. esne, 250 ml. esne-gain eta mami zorro bat nahastu eta moldean bota. Goilara batez lagunduz gaileta gainean bota. Sartu hozkailuan.
- Txokolate zuria desegin eta Ttakuneko forma egin.