Gazte Klubekoen errezetak

Hiru txokolatezko tarta

Txokolatea gustuko baduzu, Onintze Jakak eta bere laguntzaile finek egindako hiru txokolatezko tarta proposamen ederra da etxean egiteko. Jantzi mantala eta ekin lanari!

Osagaiak

  • Gailetak: bi pakete.
  • Gurina: 80 gramo.
  • Txokolate zuria: 200 gramo. (Tartarako eta apaingarrirako)
  • Txokolate esneduna: 200 gramo.
  • Txokolate beltza: 200 gramo.
  • Esnea: 750 mililitro.
  • Sukaldatzeko esne-gaina: 750 mililitro.
  • Mamia egiteko zorroka: 3 zorro.

Jarraitu beharreko urratsak

  1. 200 gr. gaileta txikitu, gurina nahastu eta moldean aplastatu. 
  2. Txokolate zuria desegin, 250 ml. esne, 250 ml. esne-gain eta mami zorro bat nahastu eta moldean bota. Goilara batez lagunduz gaileta gainean bota. Sartu hozkailuan. 
  3. Txokolate esneduna desegin, 250 ml. esne, 250 ml. esne-gain eta mami zorro bat nahastu eta moldean bota. Goilara batez lagunduz gaileta gainean bota. Sartu hozkailuan.
  4. Txokolate beltza, 250 ml. esne, 250 ml. esne-gain eta mami zorro bat nahastu eta moldean bota. Goilara batez lagunduz gaileta gainean bota. Sartu hozkailuan.
  5. Txokolate zuria desegin eta Ttakuneko forma egin.